Proponujemy Państwu wyjątkową autorską kolację, przygotowaną przez Szefa Kuchni restauracji "GLAMOUR".
PONIŻEJ PROPONOWANE MENU:
1. Amuse bouche - PANIEROWANY TERRINE WIEPRZOWY
2. Przystawka - SHASHIMI Z ŁOSOSIEM MARYNOWANYM W BURAKACH I PORZE
Marynowany łosoś, ziemia jadalna, prażony ryż, suszone oliwki, mielone orzechy, gąbka pistacjowa, sos wasabi, groszek zielony marynowany w porze.
3. Sałatka - TARTA Z KALAFIORA
Tarta wytrawna, kuskus z kalafiora, puree z marchwi i buraka
4. Danie główne - POLĘDWICZKA Z MUSEM DROBIOWYM
Gołąbek z szarpaną kaczką, mus z wątróbki gęsiej
puree z groszku, buraka i białych warzyw
5. Deser - CRUMBLE JABŁKOWY + TARTA Z ŻELEM JABŁKOWYM
Liofilizowane owoce i puder z malin